La ministra Báñez distingeix a Seat per facilitar l’accés dels joves al mercat laboral

318

La ministra d’Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha visitat la planta de Seat a Martorell per conèixer la tasca de la companyia en matèria de recursos humans i per afavorir la formació i la contractació dels joves. Báñez ha reconegut el treball desenvolupat per l’empresa automobilística amb l’adhesió a l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove que promou el Ministeri del govern espanyol.

La ministra ha agraït a Seat el compromís amb l’ocupació i de la seva incorporació a l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove, de les quals les mesures “han beneficiat a 408.000 joves i han permès canalitzar les iniciatives de 887 empreses i entitats pel valor de 760 milions d’euros. Agraeixo a Seat, que ha estat un símbol de modernització d’Espanya, sigui avui un referent en la inserció laboral de joves a través de la FP dual”.

Báñez ha lliurat la distinció al vicepresident de Recursos Humans de Seat, Josef Schelchshorn. La ministra ha fet la visita a la planta de Martorell acompanyada pel vicepresident de Relacions Gobernamentals i Institucionals de Seat i el grup Volkswagen a l’estat espanyol, Ramon Paredes i la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho.

Contractació de 48 joves més

Schelchshorn ha anunciat que “Seat contractarà als 48 joves que estudien actualment el tercer curs de la FP dual. El valor de la formació dual per adquirir una sòlida experiència i qualificació professional. Amb aquestes contractacions ratifiquem de nou el compromís de Seat amb la formació i el desenvolupament laboral dels joves”.

Els alumnes, d’entre 19 i 23 anys, formaran part de l’empresa amb un contracte indefinit a partir del proper 22 de juny i se sumaran als 1.900 treballadors que Seat ha incorporat des de 2009.