La música, en diferents formats i estils, protagonista del darrer dia de Festa Major

926
Concert Tequila. Foto: Grisphoto
Concert Tequila. Foto: Grisphoto

El mític grup Tequila ha sigut el plat fort del darrer dia de festa. Pel públic infantil, la cantant Dàmaris Gelabert ha reunit prop de 1.500 persones a l’aparcament del passeig de la Creu Roja. El Sing-Along dedicat a Grease ha atret centenars d’entusiastes del film protagonitzat per Olivia Newton John i John Travolta. Una bona sessió de música ballable amb el Dj Basku ha servit per acomiadar la festa d’enguany.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha assegurat que “la Festa Major ha funcionat molt bé. La veritat es que estem molt contents perquè hi ha molta participació a totes les actuacions programades. La gent, el que em diu es que s’ho està passant molt bé, que li estan agradant totes les actuacions. És molt variada i plural”. L’alcalde assenyala com a important que “no hi ha incidents, la gent s’ho passa bé, la gent participa i, en definitiva, es tracta d’això: passar-ho bé, gaudir-ho i evadir-se de les cabòries”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, ha subratllat que “han estat tres dies intensos, amb una programació constant, on esperàvem l’afluència de la gent i que s’ho passessin bé. Gairebé a totes les propostes hem omplert els espais”. “Hi ha gent que s’organitza les vacances per poder estar aquí durant la Festa Major, tot i que a Martorell tenim festes repartides per tot el calendari i cada tres mesos, aproximadament, tenim una festivitat gruixuda”. El regidor també ha destacat la tasca del Departament de Cultura que treballa perquè les programacions estiguin sempre a punt.

Sergi Corral, regidor de Cultura