La nova junta de l’AV Font de la Mina s’estrena divendres amb unes renovades festes del barri

1522

Aquest divendres 7 de setembre començaran les festes al barri de la Font de la Mina i ho faran amb novetats importants, tant a la programació festiva com a la composició de la junta veïnal que les fa possibles. El torneig de futbol, l’exposició dels 75 anys d’Els Convents, l’actuació teatrals -amb canvis puntuals aquest any-, un tast de vins i la música de Dj seran les novetats principals. La nova junta de l’Associació de Veïns s’estrenarà també al capdavant de la festa d’aquest petit barri al cor del nucli antic de Martorell.

Montserrat Font és, des del passat abril, la nova presidenta de l’AV en substitució de Xavier Zamarra, i encapçala una nova junta composada per 12 integrants. L’acompanyen Glòria Falguera -secretària-, Juanjo Poó -tresorer- i com a vocals, Jesús Lana, Maria Fusalba, Anna Fusalba, Sole Guevara, Jordi Martrat, Marta Saus, Montserrat Tristany, Joan Salvador i Montserrat Gibert.

Programa de la Festa Major del barri Font de la Mina 2018
Programa de la Festa Major del barri Font de la Mina 2018

La festa del barri ha estat la primera tasca important a la que ha hagut de fer front la nova junta, que ha introduït algunes novetats al programa. És el cas del Torneig de Futbol ‘La Mina Champions League’ que recupera l’antiga tradició d’un partit entre solters i casats a la pista d’Els Convents. Serà el divendres, a l’igual que la inauguració de l’exposició 75è aniversari de l’Escola Els Convents i una actuació de la companyia teatral Nòmades. Per dissabte també hi haurà alguna novetat, com ara la introducció d’un Dj per amenitzar el sopar de germanor, o una cata de vins al Museu Vicenç Ros.

A la següent entrevista, la nova presidenta desgrana tots els detalls d’una de les festes de barri més concorregudes de Martorell.