La nova seu de Cupra a Martorell estarà operativa l’any 2020

894

Cupra, la marca esportiva de SEAT, ha iniciat la construcció de la seva nova seu, que estarà situada en un edifici al costat de la central de la companyia automobilística a Martorell i estarà operativa el 2020. Aquest nou edifici serà un espai multiusos diàfan de 2.400 metres quadrats amb un disseny que evoca un paddock de carreres.

L’espai es dividirà en dos pisos que albergaran el centre operatiu dels departaments de vendes, màrqueting, compres i finances de la marca. La nova seu, situada en un terreny de 10.500 metres quadrats, comptarà amb un pati i una terrassa per a esdeveniments a l’aire lliure, pensats per a l’organització de presentacions de futurs models, segons ha informat SEAT.

“La seu de Cupra suposarà la culminació de la nostra consolidació com a marca independent. El nostre objectiu és duplicar les vendes en els pròxims dos a quatre anys, i disposar d’instal·lacions pròpies ens permetrà incrementar la plantilla a més de 100 empleats, així com augmentar la nostra tribu d’amants del motor a tot el món”, ha afirmat el conseller delegat de la marca, Wayne Griffiths.

Cupra, que va néixer com a marca independent fa un any, ha venut 10.300 cotxes durant els primers cinc mesos de 2019, un 76,8% més que durant el període de gener a maig de 2018.