La participació a Martorell és el 31,51% a les 14.00h i creix lleument respecte fa quatre anys

311

La participació a Martorell en les eleccions municipals 2015 s’ha situat, a les 14.00h, en el 31,51%, una xifra lleugerament superior a la registrada ara fa quatre anys, quan va ser del 30,64%. L’increment respecte a les eleccions municipals celebrades ara fa quatre anys és d’un 0,87% en el primer avanç de participació.

La major participació fins a les dues del migdia s’ha registrat al col·legi electoral de la Llar d’Infants Les Torretes de mesa única, amb un 36,28 per cent, seguida del Centre Cultural amb un 36,07. La participació més baixa es localitza al col·legi de Complex Esportiu Torrent de Llops, amb un 27,18 per cent registrat.

El segon avanç de participació es produirà a les 6 de la tarda.

Voten els candidats

L’alcalde Salvador Esteve ha votat pels voltants de les 11 del matí a l’edifici administratiu de l’Ajuntament acompanyat de la seva esposa. A la sortida del col·legi, Esteve ha animat als martorellencs “a participar activament a les urnes perquè el dia és esplèndit. Les eleccions municipals sempre hi ha hagut amb els mateixos índexs de participació”.

Dos dels tres candidats a l’alcaldia que poden exercir el dret vot a Martorell també ho han fet: Xavier Fonollosa (CiU), a l’edifici de l’Ajuntament i Adolf Bargués (ERC), a la Casa de Cultura La Vila. La darrera, Raquel Pérez (SOM Martorell) ho farà abans de tancar les urnes ja que exerceix com a interventora del seu partit a la Casa de Cultura La Vila.

Cobertura informativa

Durant tota la jornada electoral, Ràdio Martorell (91.2FM) està fent un seguiment dels comicis amb butlletins especials i fent una cobertura exhaustiva, tot informant de les possibles incidències. A partir de les vuit del vespre, s’informarà del recompte de vots amb connexions amb la central de dades, i anàlisi dels resultats.

També es pot fer seguiment de la jornada a través del web municipal (www.martorell.cat), del twitter (@AjuntaMartorell) i el facebook de l’Ajuntament.