La participació en les Eleccions Municipals i Europees, a les 14.00h, és del 36,58%

784
Eleccions Municipals i Europees 2019
Eleccions Municipals i Europees 2019

La participació a Martorell en les Eleccions Municipals i Europees d’aquest diumenge és del 36,58% (6.867 votants), cinc punts més que ara fa quatre anys, quan va ser del 31,51% (5.780 vots). Les 35 meses electorals repartides a 12 punts de votació s’han constituït amb normalitat i, a les 9.00h, han obert portes tots els col·legis electorals martorellencs. Fins a les 20.00h, 18.770 persones tenen dret a vot a les Eleccions Municipals, ja que poden votar alguns estrangers amb els que hi ha conveni de reciprocitat amb els seus països d’origen, i 18.736 a les Eleccions Europees.

Els col·legis electorals són: Oficines de l’Ajuntament; Casa de Cultura; Antiga Escola Montserrat; Institut Pompeu Fabra; Col·legi Vicente Aleixandre; Instal·lacions Esportives Municipals; local de l’Associació de Veïns del Pla; Centre Cultural; Llar d’Infants Les Torretes; Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops; Complex Educatiu Torrent de Llops i Col·legi Mercè Rodoreda.

La majoria dels set candidats que es presenten a governar l’Ajuntament de Martorell ja han anat a votar, excepte Xavier Fonollosa, líder de Junts per Martorell, que ho farà aquesta tarda a l’edifici de l’Ajuntament. Al matí, ha votat Lluís Tomàs, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), a la Llar d’Infants Les Torretes; Xavier Sáez de Cortázar, de Movem Martorell, a l’Institut Maria Canela. Al Complex Educatiu Torrent de Llops han votat Víctor de León, candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); Vicente Casal, l’alcaldable del Partit Popular (PP), i Oriol Bosch, de Som Podem Martorell. Juan José Pérez, cap de llista de Ciutadans, ha votat al Complex Esportiu Torrent de Llops.

Poden seguir les dades de participació, les incidències de la jornada i els resultats a través del Canal de Notícies i les xarxes socials de l’Ajuntament. L’emissora municipal Ràdio Martorell (91.2 FM) oferirà programació especial a partir de les 20.00h, un cop tanquin les urnes, amb tot el seguiment de la contesa i la valoració final dels candidats.