La participació puja gairebé tres punts a Martorell en el recompte de les 18.00h

392

La participació a Martorell en aquestes eleccions municipals fins a les 18.00h s’enfila en gairebé tres punts respecte ara fa quatre anys. Les darreres dades apunten que ja han votat a Martorell el 42,05% dels ciutadans que poden fer-ho. Això representa un 2,91% més que fa quatre anys, quan a les sis havien votat el 39,14%.

En referència a les dades a tot Catalunya, Martorell es situa dos punts i mig per sota de la mitjana catalana, que a les sis de la tarda era d’un 44,6% de participació, sis punts més que l’any 2011.

Pel què fa a la participació desgranada per col·legis electorals, la major participació a Martorell es registra hores d’ara al de la Llar d’Infants Les Torretes 2, de mesa única, amb un 48,99%, seguit pel col·legi del Centre Cultural amb un 46,98%. De moment, el col·legi amb menor participació és l’Antiga Escola Montserrat, actual Institut Martorell, al barri de Can Carreras. En aquest punt, havia votat un 37,28% del cens fins a les 18.00h.

La jornada electoral s’ha desenvolupat durant el matí i fins ara amb total normalitat en els 12 col·legis i 35 meses disponibles, en uns comicis en els quals 18.344 martorellencs tenen dret a vot.

Programa especial a Ràdio Martorell a les 20.00h
Ràdio Martorell emetrà un programa especial a partir de les 20.00h que farà un repàs al minut de l’escrutini i la distribució de les 21 places de regidor al consistori martorellenc fins assolir els resultats definitius. Posteriorment, es podran escoltar les valoracions dels portaveus de les vuit forces polítiques que concorren a aquestes eleccions. Més informació, al twitter @ajuntamartorell.cat