La Penya Barcelonista de Martorell celebra dissabte el seu 58è aniversari amb un sopar

1143
Penya Barcelonista Martorell
Penya Barcelonista Martorell

La celebració dels 58 anys de vida de la Penya Barcelonista de Martorell tindrà lloc aquest proper dissabte, 21 de setembre. La penya, presidida per Kelli Pereira des del passat mes de març, farà l’esdeveniment a la plaça de l’Era del Pedró, on vol reunir el major nombre de socis possible.

El sopar començarà, a les 19.00h, amb un pica-pica previ a la fideuà, el plat principal de la festa. L’entitat compta amb el suport de col·laboradors que sortejaran diferents obsequis durant la vetllada. Sopars, videojocs i productes per a la decoració per a la llar seran els regals que se sortejaran durant la festa del 58è aniversari. Els tiquets poden adquirir-se al local de la Penya Barcelonista, a la plaça de l’Era del Pedró o a la llibreria Bernadas, a un preu de 20 euros. Kelli Pereira reconeix que esperen que els socis s’animin a celebrar un aniversari especial per a l’entitat.

Kelli Pereira, presidenta Penya Barcelonista Martorell

Pereira, que celebrarà el primer aniversari al capdavant de l’entitat, fa una crida a què els socis hi col·laborin i gaudeixin del que considera que és “una festa per a ells”.

Kelli Pereira, presidenta Penya Barcelonista Martorell

Després d’aquest aniversari, l’agenda de la Penya Barcelonista de Martorell començarà a omplir-se. Per una banda, recuperarà la Pujada a Montserrat després que l’any passat no se celebrés. Tot i que sense data encara confirmada, la sortida està prevista per al proper mes d’octubre. De l’altra, i també el mes d’octubre, celebrarà una assemblea general extraordinària el dimecres 16 per fer un repàs als comptes i presentar les novetats en la junta directiva. Montserrat Esteve i Nuno Paulo Ferreira no seguiran a l’entitat i seran substituïts per Sara Maestre, Miguel Benages, Vanessa Rodríguez i Jordi López.