La Penya Barcelonista de Martorell estrena presidenta i junta directiva per reactivar el seu dia a dia

922
Penya Barcelonista Martorell
Penya Barcelonista Martorell

Kelli Pereira Da Silva és la nova presidenta de la Penya Barcelonista de Martorell. La italobrasilera, que està vinculada a l’entitat des de fa un parell d’anys, ha decidit encapçalar un grup de sis persones que se’n facin càrrec. Després que Montse Farell rellevés Cisco Querol al capdavant de l’entitat i deixés el càrrec abans d’expirar el mandat, l’entitat ha estat dirigida per una junta gestora.

A l’assemblea extraordinària, celebrada a finals del mes de gener, la Penya Barcelonista de Martorell va decidir convocar eleccions per escollir el nou president. L’equip dirigit per Kelli Pereira Da Silva va ser l’únic a presentar-se i va ser designada, de manera automàtica, com a presidenta de l’entitat. A banda de Pereira, la junta directiva està formada per Monsterrat Esteve com a sotspresidenta, Manuel Guerrero com a secretari, Nuno Paulo Da Silva n’és el tresorer i Christian López i Ainhoa Benito seran els vocals.

La italobrasilera, que va arribar a la Penya Barcelonista de Martorell fa dos anys, ha decidit fer un pas endavant per dirigir-la, amb la clara intenció de reactivar-la i obrir-la també als joves o les dones. Pereira reconeix que, fent-ne una anàlisi, la Penya Barcelonista de ha de donar-se a conèixer a Martorell i moure’s per ser una entitat amb pes.

Kelli Pereira, presidenta Penya Barcelonista de Martorell

La presidenta ha reconegut que un dels objectius principals és fer créixer la penya. Acutlament, compta amb 60 socis actius i pel camí n’han perdut prop de 150. Ampliar aquesta massa social és un dels eixos cabdals del mandat, que també se centrarà a donar-se a conèixer més enllà de la Plaça Era del Padró i convertir-se en una entitat activa a Martorell.

El paper de la dona serà important i un dels focus per a l’entitat, que organitzarà activitats dirigides al públic femení i noies interessades en el futbol, en el món blaugrana i que vulguin prendre-hi part.

Ara com ara, la pujada a Montserrat, que fa dos anys va celebrar el seu 40è aniversari, és una de les cites més consolidades en el calendari de la PB Martorell. La seva presència a la Fira de Primavera, al Pessebre Vivent de l’Escola La Mercè o les campanyes per recollir mantes i tovalloles durant els mesos d’hivern centren la seva activitat, així com les sortides al Camp Nou quan el primer equip del FC Barcelona juga com a local.

Per això, ha admès Pereira, seguiran comptant amb socis com Cisco Querol i Vicenç Mesalles, que ara des d’un segon pla sumaran en l’entitat. El traspàs de la junta gestora a la nova junta directiva és a punt de tancar-se perquè Pereira arrenqui el mandat com a presidenta ja en solitari.