La Penya Barcelonista de Martorell lliura 1.500€ a la Fundació Rosa Oriol de Sor Lucía Caram

499

La Penya Barcelonista de Martorell ha lliurat, aquest dilluns, 1.500€ a la Fundació Rosa Oriol, recaptats en un sopar solidari que va tenir lloc l’octubre passat. La recaptació obtinguda l’han lliurada el president de l’entitat, Francesc Querol, i la padrina de la Penya, Carmen Simó, a mans de Sor Lucía Caram, qui lidera aquesta fundació amb seu a Manresa.

Representants de la Penya Barcelonista de Martorell, acompanyats de Sor Lucía Caram, han visitat la seu de la Fundació Rosa Oriol, de Manresa, per comprovar in situ com treballa el Banc d’aliments que té aquesta fundació que atén a més de 1.500 famílies de la comarca del Bages.

Caram ha explicat que “aquests diners aniran destinats íntegrament en una de les campanyes vinculades amb el FC Barcelona en la lluita contra la pobresa infantil. Parlem molt de La Masia, però a mi m’agrada destacar l’altra Masia, dels nens que no tenen les mateixes oportunitats però que també tenen el potencial per ser les millors persones del món”.

Entrega de mantes i tovalloles

En les últimes setmanes la Penya Barcelonista ha dut a terme una campanya de recollida de mantes i tovalloles entre els veïns de Martorell. En la visita s’ha fet entrega del material obtingut que servirà per atendre les demandes de les persones sense recursos que s’apropen a la Fundació Rosa Oriol.

Caram ha confessat que “em va cridar molt l’entusiasme i la generositat de la gent de la Penya Barcelonista de Martorel i que explica perquè el Barça és més que un club. Però el Barça també és solidaritat, compromís i treballar en equip… Aquest és el gran secret dels integrants de la junta de la Penya de Martorell”.

El president de la PB Martorell, Francesc Querol, assegura que “l’acció solidària que fem des de la Penya és la que fem amb més estima. Després de conèixer com treballa la fundació de Sor Lucía Caram podem dir que continuarem col·laborant-hi”.

Una fundació per a la gent desafavorida

La Fundació privada Rosa Oriol és una fundació privada sense ànim de lucre que té per objecte la prevenció, detecció i atenció a la població en situació d’exclusió social i persones en situació de vulnerabilitat. La sensibilització dels problemes de la població i promoció de la corresponsabilitat des de la integració a la xarxa d’entitats amb finalitats socials i la col·laboració amb les administracions.

La fundació que lidera Sor Lucía Caram també vetlla per la promoció de la mútua integració en el teixit social dels diferents col·lectius o la gestió i promoció de projectes de solidaritat i desenvolupament en el tercer i quart món.