La Penya Barcelonista reestrena el monument commemoratiu dels 50 anys i fa visible un nou impuls

367

La Penya Barcelonista de Martorell va celebrar aquest diumenge la reestrena del monument commemoratiu dels cinquanta anys de l’entitat al pas de la Casa Par. El president Francesc Querol va animar la gent de Martorell a apropar-se a les activitats d’una entitat renovada. L’alcalde Xavier Fonollosa va reivindicar la seva importància t en el teixit social local. Autoritats i penyistes van destapar el monument reformat i van escoltar la interpretació musical de la Coral Rosanes.

Querol va fer un paral·lelisme entre la reestrena del monument, deteriorat en aquests sis anys, i la voluntat de la Penya d’adaptar-se als nous temps i a la dinàmica del teixit associatiu de Martorell: “estem restaurant i canviant la Penya, tot creant unes línies de treball que modernitzin l’entitat i que siguin engrescadores per tothom. És una feina apassionant”. Querol va demanar als culers locals “que vingueu i que gaudiu de les instal·lacions, de la gastronomia i de les activitats, i que en proposeu de noves. Feu-la vostra”.

També va intervenir el president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Baix Llobregat, Jordi Roca: “sis anys després d’inaugurar aquest monument commemoratiu a Martorell, puc dir que el món barcelonista a la comarca està més afiançat. És molt important que fem múscul, fem penya i fem poble”, va dir.

Fonollosa: “la Penya és una de les entitats locals més importants”
L’alcalde va destacar que “la Penya Barcelonista és una de les entitats més importants d’aquest poble, perquè qui l’ha portada ha tingut dues passions: el Barça i Martorell. Les seves activitats socials han marcat la vida de moltes persones”. També va desitjar “molts èxits i encerts d’ara endavant. Més enllà dels esportius, ja que el gran èxit del Barça és la gran base social que sempre ha tingut”.

Van acompanyar Fonollosa els regidors de l’equip de govern Núria Canal, Lluís Esteve, Míriam Riera i Lluís Amat. Tots plegats van escoltar l’actuació de la Coral Rosanes, que va interpretar tres temes musicals, un dels quals l’himne de l’entitat.