La Penya Barcelonista visita el Camp Nou i la Blanc Blava fa la XVI pujada a Montserrat

386

Les penyes Barcelonista i Blanc Blava de Martorell han viscut un diumenge intens amb dues sortides adreçades als seus socis: una visita al Museu del FC Barcelona i un dinar al nou Espai Gastronòmic Roma 2009 situat Camp Nou, per part dels culers, i la XVI Pujada a Montserrat, per part dels pericos. Les dues entitats fan la penúltima activitat del curs 2015-2016 abans del dinar de final de temporada.

Una quarantena de socis de la Penya Barcelonista de Martorell han visitat el Museu del Futbol Club Barcelona i, posteriorment, han dinat a l’Espai Gastronòmic Roma 2009. Els aficionats culers han fet una sortida a les instal·lacions del Camp Nou com a prèvia de la final de la Copa del Rei de futbol. A mig matí, l’expedició de la Penya ha arribat al Camp Nou en autocar. La primera parada ha estat la visita del Museu i el recorregut pel Camp Nou on han pogut visitar la sala de premsa, el vestidor o la gespa de l’Estadi.

El punt culminant de la sortida ha estat el dinar al nou restaurant del Camp Nou: l’Espai Gastronòmic Roma 2009, situat a la part alta de l’Estadi. El president de la PB Martorell, Francesc Querol, explica que “ha estat una sortida molt barcelonista. El Museu és un espai molt bonic i que es va renovant any rera any. El colofó ha estat un dinar fantàstic en un entorn meravellós, a dins l’Estadi del Barça”.

La propera cita per la Penya serà el 16 de juliol amb la festa de final de temporada amb la celebració del 57è aniversari de l’entitat.

XVI Pujada ‘perica’ a Montserrat

La Penya Blanc Blava de Martorell ha fet, aquest diumenge, la XVI Pujada a Montserrat on hi han participat una vintena de pericos. Els més valents han pujat a peu des de Collbató i, la resta, ho ha fet en autocar fins al Monestir. Aquesta és una de les activitats més tradicionals de l’entitat.

Després de la caminada i de fer una visita per l’entorn del Monestir, l’expedició de la PBB Martorell s’ha desplaçat en autocar fins al restaurant La Vinya Nova de Collbató on han acabat amb un dinar de germanor.