La Penya Blanc-Blava recapta uns 300 euros en l’activitat de futbol i bombolles per La Marató

341

La Penya Blanc-Blava ha recaptat uns 300 euros en la jornada de futbol dins de bombolles d’aire per recaptar fons en favor de La Marató de TV3. L’activitat, emmarcada dins la programació d’actes que la comissió Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3 duu a terme, s’ha desenvolupat al camp 2 del Complex Esportiu Torrent de Llops. A l’acte han assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera. La recaptació, aconseguida amb el preu de les inscripcions, el servei de bar i la guardiola solidària, anirà íntegrament destinada a La Marató de TV3.

Des de les 17.00h, el CE Torrent de Llops ha acollit la trentena de participants que han volgut combinar el futbol amb la seva vessant més solidària. Els equips, d’uns cinc integrants cadascun, han jugat partits de futbol dins de bombolles d’aire, una modalitat més lúdica del futbol. A més, els assistents a la jornada també han pogut disputar partits de futbol convencional, al camp contigu, mentre esperaven el seu torn per provar la modalitat més alternativa d’aquest esport.

La Penya Blanc-Blava de Martorell ha preparat, també, sortejos de productes del RCD Espanyol, com samarretes oficials del primer equip, bufandes, banderoles i llibres. El preu de les butlletes, de les inscripcions en el torneig (que era de sis euros per participant) i la recaptació que l’entitat hagi obtingut en el serve ide bar aniran, de manera íntegra, a la investigació de l’ictus i le lesions cerebrals traumàtiques, la línia d’investigació que seguirà, enguany, La Marató de TV3.

El president de la Penya Blanc-Blava de Martorell, Tomás Sánchez, va destacar la vssant més solidària del torneig com a principal reclam. A més, va admetre que conjugr el futbol amb la vessant solidària de l’acte és il·lusionant, per a l’entitat: “la jornada està organitzada a partir d’una proposta per col·laborar amb La Marató. Ja havíem pensat en fer-ho per lliure, i en rebre la proposta vam donar-hi una volta per fer-ho solidari, així que ho completem amb els partits, el bar i el sortegi d’articles. Tot el que es recapti va destinat a La Marató”.

Sobre la rebuda de l’acte, creu que la novetat de practicar futbol dins de bombolles gegants és atractiu. “A Martorell, la gent ho ha rebut bé. En ser diferent, que sigui un acte nou i que es pugui participar amb La Marató i que sigui futbol amb bombolles, ha cridat l’atenció, ha despertat la curiositat dels martorellencs”, va admetre.

Actes esportius per La Marató

A banda de la jornada de la Penya Blanc-Blava de Martorell del passat diumenge, la resta d’entitats esportives també promouen diferents activitats per col·laborar dins els 25 anys de La Marató. El mateix 18 de desembre, el dia de La Marató, el Pavelló Esportiu Municipal acollirà un partit de futbol sala entre els exjugadors del FS Martorell i els jugadors de l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala, l’AJBFS (12.30h).

Per altra banda, el Club Bàsquet Martorell promourà la Cistella Solidària el 18 de desembre i el Club de Futbol Martorell prepara un torneig per equips el proper 3 de desembre, al CE Torrent de Llops.

Així maeix, el Club de Submarinisme Yahooo Esport i Lleure a la Natura promourà quatre activitats al CE La Vila, de natació, natació amb aletes, waterpolo, així com un bateig de submarinisme.