La perruqueria Eternal’s guardonada amb el premi Color Zoom i seleccionada per la final internacional

1714
Premi GoldWell Eternal's
Premi GoldWell Eternal's

El passat mes de juliol, la marca alemanya de productes d’alta perruqueria Goldwell va lliurar els premis Color Zoom 2017 als estilistes guanyadors, entre ells Almudena Martin de la perruqueria Eternal’s del barri Torrent de Llops de Martorell, qui ha estat seleccionada en la categoria Creative Colorist per a la gran final internacional que se celebrarà a Barcelona a l’octubre. A la final es donaran cita els professionals de perruqueria més importants a escala mundial.

La perruqueria d’autor Eternal’s Martorell, ubicada al passatge Josep Antoni Bujons, 43, ofereix des de fa 6 anys serveis integrals d’imatge de la mà d’Almudena Martin, estilista amb 22 anys d’experiència, treballant sempre amb productes de marques exclusives com Goldwell per proporcionar els millors serveis als seus clients.

Almudena Martín s’ha mostrat molt il·lusionada per rebre aquest gran reconeixement a la seva tasca professional. “És un premi molt important de perruqueria. Hi ha diverses categories i jo m’he presentat a la d’estilista creatiu, tot desenvolupant, sota la temàtica ‘iridescent’, color, tall, maquillatge i estilisme”, ha dit.

Almudena Martín, perruqueria Eternal's

Gran final a Barcelona

La perruqueria martorellenca d’Almudena Martín, estarà present a la gran final representant a Espanya en la categoria Creative Colorist, com a estilista creativa amb més de 5 anys d’experiència. “Tindré el repte de repetir la gesta en directe davant de milers de persones i competint amb estilistes d’altres 36 països. Els guanyadors de la gran final tindran l’oportunitat de participar en la creació de la nova col·lecció 2019 de Goldwell, promotora d’aquesta competició”, ha explicat.

La gran final serà un esdeveniment creatiu artístic únic, on es podrà conèixer a estilistes de tot el món, intercanviar idees i potenciar la creativitat. Tindrà lloc del 7 al 9 d’octubre a Barcelona (Fòrum i Fira de Barcelona) i es podrà gaudir de la competició Color Zoom en viu, la presentació de la col·lecció 2018 i diferents sessions creatives on participaran els millors professionals d’arreu del món.

Com a part de l’esdeveniment d’aquest any, Goldwell ET ofereix de nou l’oportunitat de triar l’estilista favorit d’entre tots els guanyadors en l’àmbit nacional durant el concurs PREMI Stylists ‘Favorite, el qual se celebra a través d’Internet. El termini per realitzar les votacions en les diferents categories ja és obert a través de http://stylists-favorite.com/.