La piscina esportiva del Complex La Vila tornarà a estar operativa al bany dilluns vinent

1278

La piscina esportiva del Complex Esportiu La Vila tornarà a estar disponible per al bany el proper dilluns 31 d’agost, un cop finalitzin les reparacions que la mantenen tancada aquests dies. Els serveis tècnics estan solucionant una incidència d’humitats detectada just després de la revisió periòdica anual de la instal·lació. La mesura no interfereix en el funcionament de les altres dues piscines de l’equipament.

Els operaris treballen aquests dies per reparar una incidència d’humitats derivada de la piscina esportiva. El coordinador del departament d’esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, Joan Bou, explica que “s’està fent el tractament pertinent per solventar unes filtracions, i per això hem de mantenir tancada aquesta piscina als usuaris fins dilluns, moment en el que es restablirà el servei amb tota normalitat”.

Bou exposa que “a l’agost fem les revisions periòdiques de les instal·lacions aprofitant la menor presència d’usuaris. Davant la detecció d’aquesta incidència, hem preferit actuar ara enlloc de fer-ho al setembre, amb el curs iniciat”. Aquests treballs no interfereixen en les altres dues piscines del Complex La Vila, que són obertes als banyistes amb normalitat.