La plaça de l’Església acollirà aquest dissabte 23 la III Fira de la cervesa

365

Aquest dissabte 23 de maig, es celebrarà a la plaça de l’Església la III Fira de Cervesa Artesana de Martorell que promou la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Martorell. Una desena d’estands de proveïdors de cervesa artesana i de degustació seran presents en aquesta fira que amenitzarà la Big Band de l’Escola Municipal de Música.

La plaça de l’Església tornarà a congregar els amants d’una de les begudes més populars del món: la cervesa. Des de les 19.00 i fins les 01.00h, els visitants podran passejar pels estands, degustar les cerveses i quelcom per menjar en deu estands. La regidora de Comerç, Turisme i Patrimoni Històric, Maria Hinojo, explica que “set proveïdors de cervesa artesana i tres més de degustació és l’oferta que hi haurà en aquesta edició de la fira de la cervesa”.

Una fira familiar

En les dues edicions anteriors, la fira s’ha consolidat com un punt de trobada per degustar diferents modalitats de cervesa. Hinojo comenta que “és una fira familiar i d’esbarjo perquè s’adreça a gent jove però també a pares i mares que poden passejar alhora de degustar la cervesa i l’oferta gastronòmica”.

A diferència d’altres fires gastronòmiques que es fan a Martorell, en aquesta edició de la fira de la cervesa no hi haurà tiquets sino que els visitants podran adquirir un got de cervesa en cada estand a preus populars.