La plaça Pere Teixiné aplega més de 600 persones en el sopar popular de les festes de Torrent i Rodalies

1353
Sopar de germanor

Torrent de Llops ha celebrat aquest passat cap de setmana les festes del barri amb un llarg programa d’activitats, de divendres fins diumenge, que han tingut com a epicentre la plaça Pere Teixiné. El sopar popular de dissabte a la nit va ser l’acte principal amb més de 600 persones.

Divendres va arrencar la festa amb una exhibició i tallers per totes les edats de salsa a càrrec de l’agrupació La Salsera de Martorell. Marisol Solís, secretària de la junta directiva de l’associació veïnal, va dir que “aquesta activitat va ser molt ben rebuda i va tenir una gran assistència, fins a esgotar les existències d’entrepans i begudes que teníem previst per aquesta primera vetllada”.

Marisol Solís, secretària de l'AAVV Torrent i Rodalies

Dissabte va ser el dia central de les festes del Torrent de Llops i Rodalies amb activitats des de primera hora del matí amb un torneig de futbol sala infantil i una exhibició de judo, seguida de la festa de l’escuma al migdia. Durant tota la jornada va haver-hi servei de bar i planxa per a tothom que s’hi apropés.

A la tarda va arribar el torn pels més grans amb un altre torneig de futbol sala. En aquest cas els participants eren veterans i els premis van estar patrocinats pel restaurant del barri Can Jordi. A partir de dels 21.30h va començar el ja tradicional sopar popular, on enguany van assistir-hi més de 600 persones, igualant la xifra rècord de la passada edició. Aquest sopar va comptar amb un sorteig de regals donats pels comerciants del barri i va continuar amb festa i música fins la matinada a càrrec de DJ Bala i DJ Isi.

Francisco Romero, president de l’associació de veïns del Torrent i Rodalies, va assegurar que les festes del barri són un dels actes que més s’esperen durant tot l’any. Tot i concentrar-se en un sol cap de setmana, la junta treballa tot l’any per poder oferir un bon programa d’actes. A més, agraeix els comerciants i els veïns per la seva ajuda a l’hora de col·laborar en la seva organització.

Francisco Romero i Marisol Solís, membres de l'AAVV Torrent i Rodalies

Diumenge va ser el darrer dia de festivitats amb els actes finals de les festes. El matí va tornar a estar dedicat als més petits amb la 6a cursa infantil i la festa de l’aigua amb inflables i jocs aquàtics, que enguany ha comptat amb una companyia infantil que ha dirigit els jocs i ha amenitzat l’activitat.

Les festes del barri del Torrent de Llops i Rodalies van arribar al seu punt i final a la tarda amb l’espectacle de pallassos amb Bitxi Clown i el gran sorteig amb obsequis donats pels comerciants del barri (i alguns d’altres zones de Martorell) on es van repartir més d’un centenar de lots de regal entre els participants. Durant els tres dies de festes, al local de l’associació de veïns van estar exposats alguns dels treballs que durant l’any moltes veïnes del barri realitzen.

Marisol Solís, secretària de l'AAVV Torrent i Rodalies