La planta de Seat a Martorell treballarà més hores per l’augment de vendes

406

La planta de Seat de Martorell treballarà dos dissabtes de juliol i una setmana d’agost per fabricar 5.500 vehicles addicionals. Durant les dos setmanes de juliol faran 800 unitats del Seat Ibiza, un miler del León i 1.000 unitats de l’Audi Q3. A l’agost muntaran 550 vehicles cada dia, 2.750 unitats més en total.

Aquest treball extra és per donar resposta a l’increment de les vendes, que el primer trimestre d’aquest any han augmentat un 10% respecte al mateix període del 2014. La millora de l’evolució de la planta de Seat a Martorell ha permès als treballadors un augment salarial del 0’5%.

Augment de produció fins a l’abril

La planta de SEAT a Martorell ha produït 175.000 vehicles entre gener i abril, el que suposa un augment del 13% respecte el mateix període de l’any passat, segons ha explicat el president de la companyia, Jürgen Stackmann, en una trobada a Madrid. Tal com han explicat fonts de l’empresa, l’increment es deu a les millores en l’estratègia comercial i s’ha vist de manera “bastant homogènia” en els tres models que es fabriquen al Baix Llobregat, l’Ibiza, el Leon i l’Audi Q3. D’altra banda, durant els quatre primers mesos de l’any la companyia ha augmentat un 9% les vendes a tot el món. Stackmann ha celebrat la inversió de 4.200 milions d’euros que es repartiran entre les fàbriques Martorell i Navarra.