La Policia Local de Martorell estrena uniformes per adaptar-se a la nova normativa

3163
Agents Policia Local Martorell amb els nous uniformes
Agents Policia Local Martorell amb els nous uniformes

L’uniforme dels agents de la Policia Local de Martorell s’ha renovat en compliment del decret del Departament d’Interior de la Generalitat que unifica el vestuari de les policies locals i dels Mossos d’Esquadra. L’objectiu és reforçar la seva imatge conjunta com a Policia de Catalunya.

La Policia Local vesteix, des d’aquest dilluns, polo de color fosc amb dues franges grogues a l’alçada de les espatlles, la incorporació de la senyera al lateral esquerra de la màniga i el nom de Martorell a l’esquena. Ara feia quatre anys que el cos no renovava el seu uniforme.

El sotsinspector Sergi Duarte ha destacat que el nou vestuari dels agents locals “s’equipara al dels Mossos d’Esquadra amb algunes diferències, com ara els colors corporatius: vermell pels Mossos i groc per la Policia Local”. D’altra banda, “amb el nou disseny aconseguim que l’uniforme no sigui un element  repressiu i que la població ens identifiqui de manera més intuïtiva”.

Sergi Duarte, sotsinspector Policia Local Martorell

Duarte ha apuntat que, dins de les més de 200 policies de Catalunya, la nova roba servirà per donar uniformitat, reforçar una imatge conjunta de proximitat i de policia de les institucions pròpies de Catalunya.

Sergi Duarte, sotsinspector Policia Local Martorell

Els nous uniformes responen a la resolució INT/1431/2017, publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el passat mes de juny del 2017. Els agents guanyen, a més, en seguretat, en comptar amb unes bandes reflectants a l’alçada de les espatlles, mitjançant les quals tindran una millor visibilitat respecte els ciutadans.