La Policia Local desmantella una plantació de marihuana al carrer de Pere Puig

7085
Decomís plantes de marihuana al carrer de Pere Puig
Decomís plantes de marihuana al carrer de Pere Puig

Agents de la Policia Local de Martorell han decomissat aquest matí una plantació de marihuana en un local situat al carrer de Pere Puig, al nucli antic de la població. Dues persones han estat detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. La investigació continua oberta.

Els veïns de la zona havien alertat la Policia Local de les fortes olors que es desprenien del local. Els agents van iniciar una inspecció administrativa per conèixer a què es destinava l’immoble. Segons fonts del cos policial, aquest matí una patrulla ha observat com hi entraven dues persones en un vehicle. Els agents s’hi han personat i hi han localitzat una instal·lació completa destinada al cultiu de marihuana.

La Policia Local està decomissant les plantes, així com el material emprat per a dotar el lloc de les condicions climàtiques idònies per al seu correcte creixement i cultiu. Dos individus, residents a Barcelona, han estat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric, ja que haurien manipulat la xarxa per desenllaçar-la del comptador.

Els agents locals han instruït diligències judicials i els Mossos d’Esquadra continuaran amb la investigació, que roman oberta.