La Policia Local deté quatre persones abans d’un robatori amb força a Martorell

398

Agents de la Policia Local de Martorell han detingut quatre homes com a pressumptes autors d’un delicte d’apropiació indeguda d’un vehicle i robatori amb força. Els agents han interceptat el vehicle en un control preventiu i els detinguts han passat a disposició judicial.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de quatre de la matinada d’aquest dimecres 24 de febrer, a l’avinguda de Compte de Llobregat, mentre dues patrulles de la Policia Local efectuaven un control preventiu de seguretat. Els agents han observat que un vehicle de la marca BMW d’alta gamma ocupat per quatre individus ha fet unes maniobres per evitar el control.

Una vegada interceptats i identificats, s’ha comprovat que a tots quatre li consten nombrosos antecedents policials, per robatori amb força a domicilis i establiments i el vehicle amb el que circulaven constava com a sostret. A l’interior del vehicle tots els ocupants portaven guants i al costat dels seients, estris i objectes preparats, com ara un martell de grans dimensions, palanquetes, tornavisos, per a actuar de forma imminent.

Els quatre identificats han estat detinguts per la sostracció del vehicle i se’ls han intervingut els objectes, passant a disposició judicial.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas, ha dit que “hem de felicitar el cos de la Policia Local per dur a terme una altra actuació meritòria, traient aquestes quatre persones de circulació”, i ha encoratjat els agents a “seguir treballant en aquesta línia d’identificar totes aquelles persones que els inspirin alguna sospita perquè els èxits que recollim, dia rere dia, ajuden a la seguretat de tots els martorellencs”.