La Policia Local incorpora a la flota una nova furgoneta d’atestats i dues motocicletes

634
La Policia Local estrena nous vehicles
La Policia Local estrena nous vehicles

La Policia Local de Martorell continua ampliant la seva flota de vehicles amb l’adquisició d’una nova furgoneta i dues motocicletes. La furgoneta facilitarà la redacció d’atestats i diligències, i la possibilitat de fer controls in situ. Les dues motocicletes milloraran la mobilitat dels agents en els seus desplaçaments pel municipi.

La incorporació “forma part de la renovació i ampliació de la flota de la Policia Local, que des de l’Ajuntament fem de manera constant atenent les seves demandes”, explica l’alcalde Xavier Fonollosa. Afegeix que “la nova furgoneta d’atestats era una demanda dels agents de fa temps, i les dues motocicletes milloraran la mobilitat i la rapidesa per atendre situacions d’urgència”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La nova furgoneta d’atestats “és un model Nissan adaptat per una empresa especialitzada a transformar vehicles a les necessitats policials”, detalla l’inspector en cap de la Policia Local, Àngel Pérez. Disposa d’un espai equipat per fer controls d’alcoholèmia i drogodependències, així com connexió a Internet “per consultar les bases de dades de manera remota sense haver de trucar a la central, per redactar atestats o diligències, i per prendre declaració en el lloc, sense desplaçaments a comissaria”.

Àngel Pérez, inspector en cap de la Policia Local

Les dues noves motocicletes Suzuki “seran molt útils per als agents, ja que permeten una major mobilitat i ràpida maniobrabilitat tenint en compte les característiques del municipi”, pel que fa a la seva disposició urbanística allargassada i extensa, comenta Pérez.

Amb aquestes darreres adquisicions, la flota de vehicles de la Policia Local la componen tres turismes, tres vehicles de patrulla tipus turisme, una furgoneta mixta, la nova furgoneta d’atestats, un vehicle mixt, un vehicle per a la mobilitat i sis motos.