La Policia Nacional ofereix el servei d’unitat mòbil de renovació del DNI per a persones amb mobilitat reduïda

1453
Renovació DNI
Renovació DNI

La Policia Nacional tornarà a oferir el servei d’unitat mòbil per renovar del Document Nacional d’Identitat (DNI), però destinat exclusivament a persones grans o amb mobilitat reduïda. Aquest tràmit es podrà realitzar al Complex Educatiu el proper dilluns, 7 de maig, concertant cita prèvia.

Els agents de la Policia Nacional atendran un màxim de 40 persones. Els interessats hauran de reservar cita prèvia a la consergeria del Complex Educatiu, per telèfon al 93 775 25 38 o presencialment al c/ Josep Tarradellas, 11.

Actualment, la Policia Nacional ofereix aquest servei amb llista d’espera i sense una periodicitat suficient per atendre la demanda de renovacions. La darrera vegada que hi van venir va ser el setembre passat. L’alcalde Xavier Fonollosa ha reclamat, en diverses ocasions als responsables del cos de seguretat que reprenguin les visites mensuals al municipi per tal de renovar el DNI a tots els martorellencs que ho necessitessin.

La renovació del DNI és una gestió obligatòria que pertoca a tothom cada cert temps. La proximitat d’aquest servei facilita el tràmit a moltes persones que, per diverses raons, els és complicat desplaçar-se fora del municipi. Properament, la Policia Nacional notificarà noves dates per poder reservar cita.