La quotidianitat feta comèdia del monologuista David Guapo torna diumenge a El Progrés

380

El monologuista David Guapo torna a El Progrés, aquest diumenge a les 19.00h, amb l’espectacle #quenonosfrunjanlafiesta II, inclòs al cicle Monoloaddictes. Una autèntica capsa de sorpreses sobre l’escenari on, a més de repassar situacions quotidianes que es converteixen en còmiques, mostra el seu talent com a cantant i guitarrista.

David Callejón, conegut des de fa una dècada amb el sobrenom de David Guapo, és un dels showmans amb més projecció del panorama estatal actual. Aplica la fórmula de la improvisació, l’espontaneïtat i la música. Els espectadors es familiaritzen amb els seus gags, ja que li treu punta a les tasques del dia a dia i fa partícip als assistents, involucrant-los en els seus temes i diàlegs més divertits.

El seu enginy l’ha catapultat a la fama. Des dels seus inicis, va començar a alternar la música amb les paraules. D’aquí va saltar a programes coneguts a Europa FM, Sé lo que hicisteis o Buenafuente (La Sexta). Finalment, va arribar a El Club de la Comedia l’any 2011, trampolí que el va alçar com un dels monologuistes més carismàtics. Actualment, concursa a Tu cara me suena (Antena 3).

Les entrades a taquilla costen 18 euros. Anticipades 15 euros a la Llibreria Miró, Cafeteria Coco i www.ticketea.com.