La regidoria de Cultura titlla d’exitós un PAS que reuneix 7.000 assistents

399

La II edició del PAS, el Pont a les Arts, va finalitzar el passat dissabte amb un balanç de prop de 7.000 assistents als 7 espectacles programats les nits de cap de setmana de juliol. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Sergi Corral, ho ha valorat com una “molt bona resposta” que fa possible que el PAS continui creixent a poc a poc. També ha destacat la variada i eclèctica programació com una de les claus de la bona acollida que ha tingut enguany.

El festival PAS ha tancat la segona edició amb unes xifres de 7.000 visitants, segons els càlculs fets per la regidoria de Cultura. La cantant londinenca Janine Johnson, darrera en actuar dissabte passat, va ser qui va atreure més públic, amb unes 1.400 persones. També van superar el miler d’espectadors el concert inaugural de La Locomotora Negra (1.200) i The Excitements (1.000). Sergi Corral ho definia com una “afluència de públic prou important per aconseguir el que volíem, que el PAS creixi, que ho faci amb propostes eclèctiques, a poc a poc, i que es consolidi com a festival d’estiu”.

Un festival “agosarat, ferm i eclèctic”

El tècnic de Cultura Ricard Pardo refermava aquesta varietat de gèneres mostrats al PAS: “aquest any hem fet una proposta artística més agosarada, més ferma i eclèctica que l’any passat, amb diferents registres. El format d’aquest festival permet fer aquesta proposta diversificada, i hem aconseguit que el públic estigui ansiós de conèixer propostes noves”. Pel tècnic, aquesta oferta variada crea sinèrgies per augmentar i diversificar la proposta cultural a la població.