La Regidoria d’Ensenyament farà sessions informatives sobre la preinscripció escolar

353

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha informat que es troba en tràmit la resolució per a la preinscripció als centres educatius d’Ensenyament Infantil i Primària corresponent al curs 2016-17 i que el termini previst serà del 30 de març al 7 d’abril. La Regidoria d’Ensenyament ha programat diferents sessions informatives pel proper 1 de març.

El Complex Educatiu Torrent de Llops acollirà, dimarts 1 de març, dues sessions informatives per donar a conèixer amb detall els centres educatius que imparteixen P3. En el decurs d’aquestes sessions, que tindran lloc a les 16.00h i a les 17.00h, l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic farà una breu explicació de com acompanyar l’infant en aquesta nova etapa. També es rebrà informació detallada del procés de preinscripció i matrícula (s’entregarà díptic informatiu).

El mateix dimarts, a les 18.00h i a les 19.00h, s’informarà dels centres educatius que imparteixen 1r d’ESO i quins són els passos a seguir per realitzar el procés de preinscripció i matrícula.

Cal confirmar l’assistència a la recepció del Complex Educatiu o bé trucant per telèfon al 93 775 25 38.

Des de l’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria d’Ensenyament, estan treballant per preparar el dispositiu de l’OME per atendre els pares i mares i facilitar-los al màxim els tràmits de preinscripció.

La preinscripció per a qualsevol dels centres de Martorell es pot fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), al Complex Educatiu, c/ de Josep Tarradellas, 11.