La Residència Sant Joan de Déu comparteix amb la comunitat la seva Setmana Gran

795
Setmana Gran Residència Sant Joan de Déu
Setmana Gran Residència Sant Joan de Déu

La Residència Sant Joan de Déu de Martorell celebra, del 15 al 21 d’octubre, la seva Setmana Gran amb un reguitzell d’activitats pensades pel gaudi d’usuaris i familiars. Una bona manera de trencar la rutina del centre i d’obrir-lo a tota la comunitat. El proper 21 de novembre se celebrarà el 6è aniversari d’aquest equipament que compta amb el 100% de places ocupades.

Les activitats de la Setmana Gran de la Residència han començat aquest dilluns amb un concert grup d’havaneres de Castellbisbal i la representació de l’obra Vaya comunidad, a càrrec de La Colla. Aquest dimarts, a les 17.00h, hi haurà una exhibició de petanca a càrrec de l’Esplai de Buenos Aires. La pel·lícula del 5è aniversari de la Residència Sant Joan de Déu es podrà veure dimecres, a les 10.30h. El mateix dia es farà una sortida, a les 17.00h, amb els familiars dels residents a bars de tapes de Martorell.

Dijous, a les 10.30h, els usuaris jugaran el tradicional bingo i divendres gaudiran d’una excursió a Calafell. Per dissabte han programat, a les 10.30h, la 2a edició del Concurs Infantil de Dibuix. La cloenda de la Setmana Gran arribarà diumenge, 21 d’octubre, a partir de les 10.30h, amb la celebració d’una missa a la capella de la residència, actuació l’Olesa Sardanista i aperitiu, i actuació d’Olesa Ball.

La directora de la Residència Sant Joan de Déu, Montserrat Alegre, ha explicat que la Setmana Gran aporta un dinamisme diferents al centre, i contagia usuaris i familiars de bones energies. Alguns familiars, fins i tot, han entrat a formar part de la comissió d’activitats i programen aquelles que més poden agradar als seus residents.

Montserrat Alegre, directora Residència Sant Joan de Déu

La Residència Sant Joan de Déu celebrarà el 21 de novembre el seu 6è aniversari. Un centre de 7.000 m2 que compta amb el 100% de places fixes ocupades i llista d’espera, segons ha especificat Alegre. El centre compta amb 56 habitacions individuals i 40 dobles que sumen un total de 136 llits. L’edifici es distribueix en planta soterrani, planta baixa i dues plantes pis. Al soterrani s’hi ubiquen els serveis de cuina, bugaderia i vestidors, entre d’altres. A la planta baixa, el centre de dia, sales de manualitats, biblioteca, gimnàs, capella, perruqueria, administració i també 12 habitacions individuals. A les dues plantes pis hi ha habitacions, 20 de dobles per pis i 22 d’individuals. A banda de les habitacions, a les dues plantes pis també hi ha zones de descans.

Montserrat Alegre, directora Residència Sant Joan de Déu
Setmana de la Gent Gran Residència Sant Joan de Déu
Setmana de la Gent Gran Residència Sant Joan de Déu