La soprano martorellenca Alba Fernández s’estrena dilluns a casa amb un concert en solitari

1446
Alba Fernández
La soprano martorellenca Alba Fernández

Guanyadora del Premi del Públic a la primera edició del Concurs de Cant Josep Palet, organitzat per la Regidoria de Cultura i Joventuts Musicals de Martorell, la soprano martorellenca Alba Fernández actuarà aquest proper dilluns, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Hi oferirà un concert dedicat al compositor local Leandre Sunyer, en el 130è aniversari del seu naixement. L’acte s’inclou dins el programa de la Fira de Primavera.

El concert serà la primera oportunitat de la cantant per mostrar el seu talent davant el públic de casa. Fernández afronta la cita “com un plus de responsabilitat, pel fet que és el primer concert en solitari i íntegre que faig a Martorell, i perquè hi seré sola. És un repte i una oportunitat”. Per això, espera que el públic que hi assisteixi “s’ho passi molt bé amb un repertori composat per peces molt conegudes i d’altres que no tant, però que són precioses. A mi m’encanten i espero que a qui vingui també”.

Alba Fernández, soprano

El concert s’estructurarà en dues parts. La soprano explica que “en la primera barrejaré el barroc amb el bel canto, interpretant dues àries de Haendel i un monogràfic de 4 peces de Bellini. La segona part inclourà cançó espanyola i francesa”.

Alba Fernández, soprano

La soprano, de 32 anys, tot just acaba de tornar d’Anglaterra, on ha cursat al The Royal Northern College of Music de Manchester part del quart curs del Grau Superior de Cant, continuant així els seus estudis a Madrid. Per ella, aquesta experiència ha suposat “una gran oportunitat. Han sigut tres mesos intensius treballant amb els professors i veient els projectes que tenen, i crec que se m’ha obert una porta per a poder continuar estudiant allà”. Mentrestant, però, diu que “he tornat a Barcelona i estic esperant concretar projectes, seguir estudiant i poder obrir-me camí en aquest món”.

Alba Fernández, soprano

El preu a taquilla és de 4 euros i el de l’entrada anticipada -fins al 27 d’abril als punts d’informació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell- serà de 3 euros la general, i de 2,5 euros per al públic jove de fins a 25 anys, més gran de 65 o pensionista.