La tornada a l’escola determina les compres del ‘Forastock’ de Nou Martorell

316

El material escolar ha estat l’article més sol·licitat del Forastock, la fira de rebaixes que l’Associació de Comerciants Nou Martorell ha celebrat aquest diumenge a la rambla de Les Bòbiles. Les famílies visitants no han deixat perdre l’oportunitat d’adquirir motxilles, bates, roba infantil, calçat i articles de papereria a bon preu. Durant el matí, hi ha passejat l’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidors de l’equip de govern.

El president de Nou Martorell, Marc Cassassayas, ha confirmat aquesta tendència i ha destacat la bona marxa de la fira, amb una setantena de parades de tots els sectors comercials (roba, calçat, parament per la llar, decoració, fotografia, òptica, material escolar, electrodomèstics, productes de perruqueria, complements, bijuteria o marroquineria) que han ofert els seu productes amb descomptes de fins el 70%.

Cristina García, propietària de La publicidad a su alcance, establiment especialitzat en bates escolars i samarretes per encàrrec, ha destacat que “el fet que la fira coincideixi amb la tornada a l’escola afavoreix les nostres vendes perquè oferim el producte gairebé a preu de cost”.

Eliminar estocs
El paradista Abdul Lavan va haver de tancar la seva botiga de productes de perruqueria a causa de la crisi. El Forastock li ha ajudat a eliminar l’estoc i reduir les pèrdues. Els seus xampús, tints, extensions i tractaments capil·lars han tingut bona sortida aquest diumenge, segons ha assegurat.

Els comerços de La Vila s’hi sumen
El Forastock és la fira de rebaixes dels barris nous de Martorell, però cada cop són més les botigues de La Vila que hi prenen part per promocionar-se i donar-se a conèixer. És el cas de les botiga de roba Cinco o la multiproductes Les Mil Coses de la Toñi que han trobat en el Forastock una bona oportunitat per sortir del barri i atraure nous clients.