La VI Fira de Nadal a la rambla de les Bòbiles revitalitza als associats de Nou Martorell

322

Una cinquantena de comerciants de l’associació Nou Martorell s’han aplegat a la rambla de les Bòbiles per oferir els seus productes coincidint amb la VI Fira de Nadal. Una munió de visitants han passejat per la fira i els més petits han disfrutat amb la presència de tres xanquers mimatitzant a unes girafes enlloc del tradicional Tió, com a principal novetat de la Fira.

La VI Fira de Nadal de Nou Martorell ha comptat amb una gran oferta d’articles de roba, calçat, parament per a la llar, complements i serveis. El vicepresident de l’Associació de comerciants Nou Martorell, Toni Cruz, ha dit que “la fira ha anat molt bé, és un dia de festa pel comerç i es nota un augment de vendes respecte a anys anteriors”.

La rambla de les Bòbiles ha estat, un cop més, l’epicentre de la Fira de Nadal Nou Martorell. “És un espai idoni, un aparador per als nostres comerciants”, apunta Cruz. Aprofitant el bon temps, els visitants han passejat matí i tarda per la Fira, entre ells, el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, acompanyat de regidors de l’equip de govern municipal.

6.000€ en vals de compra
L’Associació de comerciants Nou Martorell regala 6.000€ en vals de compra a gastar en els comerços adherits a la campanya de Nadal. Per a cada compra, els clients rebran butlletes. Es repartiran 5.000€ en vals de 10 i 20€. Hermes apunta que “és una campanya que va directament a premiar als nostres clients habituals i, alhora, un reclam perquè tothom sàpiga que al comerç de Martorell hi ha de tot”.

De les butlletes no premiades es farà un sorteig el 2 de gener d’un únic val de compra de 1.000 €. Els clients han d’omplir la butlleta i dipositar-la en les urnes que trobaran en els comerços associats.