La waterpolista Cristina López torna a Martorell per aportar experiència al primer equip del Club Natació

705
Cristina López, nou fitxatge de l'equip de waterpolo del CN Martorell

L’equip femení absolut de waterpolo del Club Natació Martorell compta, des d’aquesta setmana, amb una nova incorporació. Es tracta de Cristina López, nedadora que ja va ser a la disciplina del club de la piscina del Vapor durant 4 temporades, fins la 2018-19.

Després de passar una campanya al Club Natació Atlètic Barceloneta, Cristina López arriba de nou al primer equip femení de waterpolo del club martorellenc. Un conjunt que, de cara a la temporada 2020-21, militarà a la Primera Divisió Catalana -el tercer nivell estatal del waterpolo femení-, i que entrenarà Rafa López.

Iniciada al CN Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona -on va alternar la natació amb el waterpolo-, López es va acabar decantant per aquesta segona modalitat en els seus següents clubs: CN Catalunya, CN Sant Feliu, CN Sabadell i CN Martorell. A casa nostra hi va ser durant 4 temporades, i això és el que en recorda: “Vaig arribar a Martorell amb ganes d’aportar la meva veterania a un grup de noies que tenien moltes ganes de fer les coses ben fetes. Després de 4 anys d’intentar pujar de categoria, es va aconseguir, però per motius extraesportius no vam poder pujar”.

Cristina López

Després d’un any difícil a causa de la COVID-19, “la campanya al Barceloneta no va acabar com desitjava”. Ara, la gelidenca diu que torna a Martorell “amb molta il·lusió i ganes de poder fer una molt bona temporada amb l’equip”.

Cristina López

Als seus 37 anys, Cristina López aportarà experiència a un equip que intentarà ser el més amunt possible de cara a la propera temporada a la Primera Divisió Catalana. La passada campanya, l’equip martorellenc va finalitzar la lliga regular en el tercer lloc del grup B de Primera Divisió femenina, amb un balanç de 10 partits jugats, 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes.