La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil presenta dissabte la temporada estable de teatre familiar

908

La companyia Xiula portarà dissabte, 23 de setembre, a les 18.00h, a la rambla de els Bòbiles l’espectacle gratuït d’animació al carrer Donem-li una volta al món. Una experiència única d’animació musical, carregada d’humor i valors, amb la què petits i grans podran participar activament. Un viatge musical que combina ritmes moderns i animació divertida. L’espectacle serà la tarja de presentació de la programació estable de teatre familiar de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil.

La programació de La Xarxa es perllongarà fins l’abril amb actuacions teatrals, titelles i dansa per a nens i nenes de 3 a 9 anys. Inclourà 10 accions, 4 de gratuïtes i 6 de pagament. Entre les gratuïtes hi ha l’espectacle d’aquest dissabte; la 5a Marató de Contes, el 17 de desembre a la Biblioteca Martorell; la presència a la Fira de Primavera, el 30 d’abril a El Progrés; i també al Daltabaix, el 13 de maig a la plaça de les Cultures.

Els espectacle de pagament seran: Els 3 porquets es caguen de por, de Samfaina de colors, el 15 d’octubre; Zaquizamí de la Companyia Roberto G. Alonso, el 5 de novembre; Dins la panxa del llop, el 21 de gener; El bosc com balla de Cal Teatre, el 4 de febrer; Menuda Comèdia de Jordi del Río, el 4 de març, i Contes 1.0 de Teatre a la Fuga, el 8 d’abril. Totes les sessions es faran a les 12.00h a El Foment, a excepció de Dins la panxa del llop, que es celebrarà a la mateixa hora al Centre Cultural.

Abonaments a meitat de preu

La Xarxa és present a una cinquantena de ciutats, viles i pobles de Catalunya. Una d’elles és Martorell, on des de fa anys es preocupen per “fomentar l’afició al teatre dels més petits, acompanyats dels seus pares i mares, tot elaborant una programació estable que garanteixi espectacles de qualitat i amb companyies importants”, tal i com explica el president, Andreu Domènech.

Andreu Domènech, president La Xarxa

“Per tercer any consecutiu oferim un abonament per als 6 espectacles de pagament. Val molt la pena, perquè costa 18 euros per a cada adult i infant i representa un estalvi del 50% respecte el preu a taquilla, que és de 6 euros per a infants i 6,5 euros per a adults”, ha dit Domènech. Es pot fer preserva d’abonaments via correu electrònic entrant al web de La Xarxa Martorell, o bé comprar-los a la festa de presentació de la temporada aquest dissabte.

Andreu Domènech, president La Xarxa

Consultar la programació a www.laxarxamartorell.cat