La Xarxa Infantil i Juvenil de Martorell s’enllaça amb espectacles d’oci a YouTube

640
La petita flauta màgica, espectacle promogut a la campanya 'El Liceu a casa'
La petita flauta màgica, espectacle promogut a la campanya 'El Liceu a casa'

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil promou un directori d’enllaços des del seu web amb continguts audiovisuals de teatre, contes, música i altres recursos per a nens i nenes. Ja són disponibles en obert, als respectius canals de Youtube, dibuixos de Les Tres Bessones, espectacles d’El Liceu a Casa o concerts de Dàmaris Gelabert. Els continguts s’aniran ampliant en els propers dies.

El web de La Xarxa Martorell recull les propostes de lleure, entre les que destaquen la representació de La petita flauta màgica des del projecte El Liceu a casa; un concert per a famílies enregistrat i emès en streaming per Dàmaris Gelabert el passat 18 de març; dibuixos animats de Les Tres Bessones o l’obra teatral Cösmix, de Teatre Mòbil.

“A més, incloem propostes de la Companyia Zum Zum Teatre; concerts de Pot Petit; contes per escoltar; espectacles de Pocacosa Teatre i molts continguts més que anirem penjant aquestes setmanes”, comenta el voluntari del grup de La Xarxa Martorell Andreu Domènech.

Andreu Domènech, voluntari de La Xarxa Martorell

Aquesta acció s’afegeix a la campanya #JoEmQuedoACasa, per a fer-ho “de la manera que més ens agrada, amb un recull de continguts de teatre familiar, contes i recursos seleccionats per a que les nenes i nens puguin seguir creixent des de casa en esperit crític i compartint amb pares i mares emocions i sentiments”.

Andreu Domènech, voluntari de La Xarxa Martorell

Fins aquest diumenge, continguts extra de la Mostra d’Igualada

Fins el diumenge 5 d’abril també es podran visualitzar en obert part dels espectacles que s’havien d’exhibir el passat cap de setmana a la Mostra d’Igualada, suspesa per l’estat d’alarma. Un directori de 17 espectacles sencers i 2 de resumits i amb 24 clips o entrevistes d’algunes de les companyies programades, així com un xat per interactuar amb elles i amb els espectadors, tot seguint una etiqueta a les xarxes socials: #LaMostraACasa.

'La Mostra a casa', espectacles visibles a YouTube fins aquest diumenge
‘La Mostra a casa’, espectacles visibles a YouTube fins aquest diumenge