La Xarxa oferirà a Martorell una desena d’espectacles infantils a la nova temporada

385

La Xarxa d’Animació Infantil i Juvenil de Martorell ja ha confeccionat el calendari d’espectacles per a nens i nenes de 3 a 8 anys i les seves famílies que es representaran a diferents indrets de Martorell a la nova temporada 2016-17. Des del 17 de setembre i amb una periodicitat mensual, l’entitat ha programat espectacles de teatre, dansa, titelles i animació, 3 dels quals seran gratuïts i 6 de pagament. Per a aquesta darrera modalitat, La Xarxa ofereix un abonament per reduir el preu de l’entrada en més d’un 50 per cent.

El coordinador de la Xarxa a Martorell, Andreu Domènech, explica que la nova temporada -que començarà el proper 17 de setembre amb una festa gratuïta a la rambla de Les Bòbiles (18.00h) i l’espectacle d’animació Balambambú de la companyia Pentina el gat-, pretén oferir “espectacles de molta qualitat, de continguts variats, amb titelles, teatre, pallassos o dansa, que dirigim a infants de 3 a 8 anys, però en els que també volem que les mares i els pares s’ho passin molt bé”.

Sis espectacles de pagament, al Foment i el Centre Cultural
En total, s’ha programat 6 espectacles de pagament, tots ells a celebrar en diumenge a les 12 del migdia. El primer serà el 9 d’octubre, amb el teatre de la companyia Catacrac i El flautista d’Hamelin (El Foment). El seguirà l’actuació de Món Dansa i Quan tanco els ulls (el diumenge 6 de novembre al Foment). El 22 de gener hi haurà titelles amb el grup Xip Xap i Les 7 cabretes, al Centre Cultural; el 5 de febrer, al Foment, Les Bianchis presentaran Les Supertietes. Les dues darreres propostes seran les titelles amb Filumí, caçador de Mosquits (el 5 de març al Centre Cultural), i L’avi Tonet de la companyia de Jordi del Río al Foment.

Abonament per a tota la temporada
El preu de l’entrada a cada espectacle és de 6 euros per infant i de 6,5 per a adult, però La Xarxa ofereix, per segon any consecutiu, un abonament que redueix el preu de l’entrada a 3 euros. Aquest sistema “va funcionar molt bé la temporada passada, ja que fam fer uns 120 abonaments, i suposa un estalvi molt important per a les famílies”, explica Domènech. L’abonament es podrà adquirir el dia 17 de setembre durant la celebració de l’espectacle i, si encara queden abonaments, el 9 d’octubre. Domènech recomana tothom adquirir-lo “al més aviat possible, ja que de moment ja n’hem renovat una vuitantena”. Més informació a xarxamartorell@gmail.com.

Quatre activitats gratuïtes
A més dels sis espectacles de pagament, La Xarxa completa la programació amb quatre actuacions gratuïtes: la primera és la del dia 17 de setembre, però també hi haurà sorpreses per als més petits durant l’acte local a benefici de La Marató de TV3 en el seu 25è aniversari –coordinat per l’AVV del Pont del Diable i La Xarxa, i en el que ja hi ha adherides més d’una cinquantena d’entitats locals-, l’animació a la propera Fira de Primavera i les titelles al proper Daltabaix del mes de maig de 2017.