La Xarxa presenta la temporada d’espectacles infantils amb un nou abonament

413

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell va presentar dissabte a la rambla de Les Bòbiles la nova temporada d’esdeveniments per a infants de 3 a 8 anys. Unes tres-centes persones, entre petits i grans, van assistir al show del grup Ambaükatunàbia que obre un curs amb 9 espectacles en total, a raó d’un mensual. La novetat és un abonament de 15 euros que permetrà veure els cinc que són de pagament, i que ja és a la venda.

“Si els seus fills tenen entre 3 i 8 anys d’edat s’ho passaran molt bé venint als espectacles que d’octubre a març hem programat a Martorell. Són moments per riure i per disfrutar, molt distrets i ben seleccionats per a que tan petits com grans s’ho passin molt bé”. Així definia l’oferta d’enguany el coordinador de La Xarxa a Martorell, Andreu Domènech, en una trobada oberta a la rambla de Les Bòbiles amb més de tres-centes persones, que va ser amenitzada pel Campi qui pugui del grup d’animació infantil Ambaükatunàbia.

Explicava Domènech que l’oferta la composen “espectacles de titelles, de teatre, de pallassos i de música, per als quals aquest any hem preparat un abonament de 15 euros per poder veure’ls tots”. L’abonament, novedós aquesta temporada, es podrà adquirir el proper 4 d’octubre, durant la celebració de la sessió al Foment, o bé a través del mail xarxamartorell@gmail.com. L’any passat, prop de vuit-centes persones van gaudir de les diferents propostes.

Programació
La temporada continua amb la companyia Teatre Mòbil, que oferirà l’espectacle Tot plegat, el 4 d’octubre (10.00h) a El Foment. Txo Titelles actuarà el 8 de novembre (12.00h) al Centre Cultural amb Cuac i, en aquest mateix espai, tindrà lloc la IV Marató de Contes, el 20 de desembre (17.30h gratuït). El Foment acollirà l’espectacle En Jan tot li fan, el 14 de febrer (12.00h), on també estrenarà la companyia Poca cosa l’obra El carreró de les bruixes, el 6 de març (12.00h). Al Centre Cultural es podrà veure, el 3 d’abril, El rei que s’avorria (12.00h) amb la companyia Rosa Fité. La Xarxa també participarà a la Fira de Primavera (abril gratuït) i al Daltabaix (maig gratuït), amb diferents espectacles a la plaça de Les Cultures.