L’absolut femení de waterpolo del CN Martorell serà a la fase d’ascens

1458

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell va guanyar el CN Badia (5-11) i serà, de manera matemàtica, a la fase d’ascens a Primera Divisió estatal, per segon any consecutiu. Les de Rafa López s’asseguren la seva presència gràcies al triomf davant el conjunt vallesà. A manca de dues jornades, les martorellenques esperen rival i hauran de guanyar el partit davant el CN Catalunya per ser les campiones de la competició catalana. L’absolut masculí, de la seva banda, va caure per 12 a 10 a la piscina del CN Sallent.

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va imposar-se a la pròrroga el CB Grup Barna (88-79) i es consolida a la segona plaça del sots grup A del grup C de lliga EBA. Els blaus es queden a un triomf de la primera posició, ocupada pel Bàsquet Calvià.

El futbol cau

El primer equip del club de Futbol Martorell va empatar a 2 al camp del cuer, el Ciudad Cooperativa. Víctor Periáñez va convertir dos gols a Sant Boi, i tot i que els martorellencs van mantenir-se amb el triomf a la butxaca després del gol dels locals, Aaron va empatar a dos i va esgarrapar un punt per a la Ciudad Cooperativa.

El filial, de la seva banda, va perdre en el derbi davant el Sant Andreu de la Barca i s’enfonsa en els llocs de descens. El gol d’Erik Segovia al minut 8 no va ser suficient per fer front a les tres dianes que van convertir els locals.

En handbol, el primer equip del Club Handbol Martorell va guanyar (31-38) le Joventut Handbol La Llagosta i es queda a només un punt de la permanència, que la marca el Balonmano Polinyà. El Sala5 Martorell, de la seva banda, va perdre per 3 a 2 contra el CCR Castelldefels en el partit aplaçat de la jornada anterior.

En rugby, l’absolut masculí del rugby Club Martorell va impoar-se per 34 a 20 a l’Spartans de Granollers, el filial masculí va perdre per 34 a 55 davant el RC Mataró B i l’absolut femení va caure per 17 a 19 contra el Carboners de Terrassa.