L’absolut femení del CN Martorell fa un pas endavant i lluitarà per un lloc a la fase d’ascens

944
Presentació CN Martorell

El triomf de l’absolut femení del Club Natació Martorell contra el Waterpolo Sant Adrià (23-5) li ha assegurat la primera plaça del grup B de la Primera Divisió Femenina de la Lliga Catalana Absoluta. Les martorellenques van aconseguir dissabte el triomf més folgat del curs en un partit on no van encaixar cap gol fins al descans. Amb parcials de 4-0 i 5-0, les de Rafa López van obrir un forat pràcticament insalvable per les del Besòs.

Tot i rebre 5 gols en la segona meitat, l’atac martorellenc va funcionar gairebé a la perfecció i no va donar opció a que les visitants disputessin el partit. El tècnic martorellenc, Rafa López, ha admès que dissabte van signar un dels millors partits pel que fa l’equilibri en atac i en defensa.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Els rivals de les martorellenques seran el CN Sabadell, el CN Atlètic-Barceloneta i el GEIEG, procedents del grup A. En el grup B, el CN Granollers ja està classificat i a l’espera del darrer partit, el Sant Feliu-L’Hospitalet podria ser el tercer que segueixi viu en la lluita per les fases d’ascens.

Cedeixen el liderat

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar contra el CF Molins de Rei (1-1) ahir al migdia i ha perdut l’ocasió de ser campió d’hivern després de cloure la primera volta. Els d’Albert Nualart van protagonitzar un partit amb poques ocasions de perill i van haver-se de conformar amb un gol de Joel Paredes abans del descans per puntuar.

Els molinencs van avançar-se en el marcador quan passaven 24 minuts. Agudo feia el 0-1 en un servei de banda mal defensat per la defensa blanc-i-vermella. La lesió d’Enric Soriano era un contratemps que obligava Nualart a moure fitxa i donar entrada a Pau Hernández.

Amb Adrià Aguilera reconvertit a la posició de central, els martorellencs van generar més perill. Joel Paredes, el darrer fitxatge dels blanc-i-vermells, va trobar l’empat en una centrada de Guille Gámez que va pentinar Totti dins l’àrea. En un xut amb dues rematades, la segona va entrar i va fer l’1 a 1 abans del descans.

En la represa, els molinencs van optar per un futbol més defensiu i amb constants interrupcions. Els martorellencs no van trobar la clau per desfer aquesta xarxa i tot i que van crear perill a les acaballes del partit, l’encert no va ser ahir el seu aliat i van haver-se de conformar amb un punt. L’expulsió per doble targeta groga a Pau Hernández va deixar el Martorell amb deu jugadors, tot i que el Molins també va quedar-se amb un jugador menys arran de l’expulsió, idèntica, a Arnau.

La victòria de l’Atlètic Sant Just al camp de l’Atlètic Júnior (2-4) fa que els blanc-i-vermells baixin a la segona plaça, a dos punts del liderat. La setmana vinent, arrencarà la segona volta, a casa contra l’AE Prat B.

En clau femenina, empat del primer equip femení del Club de Futbol Martorell al camp del Mirasol Baco (1-1). Les vallesanes van dominar la primera meitat i van trobar premi en començar la segona. Però el perill de les d’Issam el Azzouzi va tenir recompensa: Jasmina Alarcón va transformar un penal amb què deixar el partit en taules i sumar un punt en la tornada a la competició.

Trenquen la millor ratxa del curs

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del Club Bàsquet Igualada (84-65). Un primer parcial de 25 a 9 va obrir forat per als de l’Anoia, tot i que els de Toni Olivares hi van contestar amb un parcial de 9 a 20. En la represa, els martorellencs van adjudicar-se el tercer període, però van encaixar 35 punts en el darrer que va sentenciar-los.

Amb la derrota de dissabte, els blaus trenquen una ratxa de set victòries seguides i es queden a la sisena plaça. La setmana vinent començaran la segona volta, a la pista del CB Valls.

En futbol sala, triomf del primer equip del Sala5 Martorell contra Les Corts (1-3). Tot i rebre un gol quan només passaven dos minuts, els vermells van capgirar el resultat. Abans del descans van empatar a 1, i quan passaven deu minuts de la segona meitat, feien l’1 a 2.

Oussama Chefrau, el darrer fitxatge dels de Víctor González, va posar el segell amb l’1 a 3 i va tancar el triomf a Barcelona. Aquesta victòria deixa els martorellencs a quatre punts del líder, la Penya Esplugues, que va empatar amb el FS Linyola (5-5).