L’actriu Pepa López recita poemes i cançons d’autors catalans a ‘Bon vent i barca nova’

1412

L’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural ha acollit aquest diumenge el recital poètic Bon vent i barca nova. L’actriu Pepa López, ha posat veu a poemes i lletres de cançons d’autors catalans i valencians, acompanyada de Maurici Villavecchia a l’acordió. Dissabte es va celebrar el 6è Recital poètic Carles Pujol als jardins de l’Enrajolada.

La popular actriu valenciana de teatre, cinema i televisió, Pepa López, Premi Butaca a la millor actriu de teatre (2002), ha delectat el públic martorellenc amb el recital Bon vent i barca nova, una oda a “la parella, el desamor, el desencant, la il·lusió, l’emoció, en definitiva, tot allò que envolta l’amor, a través dels poemes de Brossa, Estellés, Palau i Fabra, Martí i Pol, Espriu, Pi de la Serra, Joan Ollé o Ovidi Montllor”, ha explicat López.

La música de l’acordió de Maurici Villavecchia “ha configurat el 50 per cent de l’espectacle, tot establint un diàleg amb l’actriu com si es tractés d’una conversa real”, ha dit.

Pepa López ha substituït l’actriu Anna Barrachina, que a última hora ha hagut de cobrir una actriu de l’espectacle teatral L’avar del Teatre Nacional.

Recital poètic Carles Pujol

Per sisé any consecutiu, ICV va celebrar dissabte el recital poètic republicà en homenatge a Carles Pujol als jardins de l’Enrajolada. El recital va comptar amb poetes de Martorell i la participació de rapsodes del poble. “L’objectiu és mantenir viva i recuperar la memòria històrica, a través del testimoni de persones que la van patir, fent servir la poesia com a eina útil per fer-ho”, ha dit Pere Casals, organitzador del recital.