L’Administració de Loteria número 2 de Martorell reparteix una Primitiva de 43.409 euros

3094
Administració de Loteria número 2 de Martorell
Administració de Loteria número 2 de Martorell

Una butlleta premiada amb la segona categoria del sorteig de la Primitiva, celebrat aquest dijous, ha tocat a Martorell. El premi ha estat de 43.409 euros, repartit a l’Administració de Loteria número 2, situada al passeig de Catalunya, 5. En total hi ha hagut cinc butlletes premiades en aquesta categoria a tot l’estat, la qual cosa suposa encertar els 5 números més el complementari.

Maria Lluïsa Jorba, treballadora de l’administració martorellenca, ha explicat que ha estat a una Primitiva automàtica feta a través de la màquina, que el guanyador molt probablement sigui de Martorell per l’hora en què es va efectuar i que encara no hi ha aparegut, tot i que tenen el cava a punt per celebrar-ho.

Maria LLuïsa Jorba, treballadora Administració de Loteria número 2 de Martorell

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva ha estat formada pels números 4, 5, 9, 22, 39 i 49. El complementari ha estat el 28 i el reintegrament l’1. En el sorteig no hi ha butlletes encertades de categoria especial (sis encerts més el reintegrament), ni de primera categoria. A més del de Martorell, hi ha quatre premiats més de segona categoria que han estat validats a Màlaga, Pontevedra, Valdeobispo (Càceres) i Benisanó (València).