L’AE Pares i Mares FS Martorell es presenta amb l’objectiu d’obtenir tres ascensos en aquest curs

474

L’Associació Esportiva de Pares i Mares del Futbol Sala Martorell ha presentat, aquest migdia, els set equips que compta amb aquesta temporada 2015-16. L’objectiu de la campanya és consolidar els primers equips sèniors i seguir enfortint la formació en els jugadors i entrenadors. En l’acte hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

L’equip sènior masculí de l’AEPM FS Martorell, dirigit per Jaume Riera, jugarà aquest curs a Tercera Catalana després de consumar el descens amb l’objectiu de pujar de categoria. Sergio Bujalance és l’entrenador del juvenil A, a Segona Catalana i el juvenil B, conduït per Lolo, militarà la Tercera Catalana.

Els tres equips cadets jugaran a Tercera Catalana i, finalment, l’equip femení, dirigit per Artur Bel, jugarà a Segona Catalana. El president de l’entitat, Juan Mañas ha assegurat que “aquesta temporada comptem amb un patrocinador per cada equip i això és molt important per a nosaltres”.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que “els valors que genera l’esport en aquestes edats és vital i us servirà per tota la vida. Martorell compta amb 2.500 nois i noies que practiquen esport, que representa un 10% de la població. És la ràtio més alta de pràctica esportiva de la comarca”. En l’acte hi han assistit els quatre representants del PSC a l’Ajuntament de Martorell.

Riera, nou coordinador

Jaume Riera és el nou coordinador de l’AEPM FS Martorell. L’objectiu del curs és, segons Riera, “consolidar els primers equips per fer-los més competitius i alhora seguir la tasca de formació tant dels jugadors com dels entrenadors, que la majoria són de Martorell”. A més, el club es planteja que els equips A pugin de categoria.

Durant la setmana hi haurà una sessió de tecnificació “per la millora concreta de certs aspectes més tècnics i tàctics”, apunta Riera. El club disposa d’un fisioterapeuta per a tots els equips.