L’Agrupació Excursionista farà una sortida amb destinació sorpresa per celebrar els 35 anys

1467
Agrupació Excursionista de Martorell (AEM)
Agrupació Excursionista de Martorell (AEM)

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) organitzarà, el diumenge 17 de novembre, una sortida amb destinació sorpresa i dinar del 35è aniversari. Les inscripcions a la caminada són obertes fins el dilluns anterior, i caldrà disposar de la llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que tramita la mateixa entitat.

La sortida l’han dissenyada dues sòcies del club i no es desvetllarà la destinació fins el darrer moment. La ruta serà de nivell moderat, amb poc desnivell, i es podrà fer en una matinal. Després, els participants gaudiran d’un dinar commemoratiu de l’aniversari.

El preu és de 25 euros -tiquet del dinar-, i el límit per apuntar-se és el dilluns 11 de novembre. Xavi Tió, president de l’AEM, destaca que “l’únic requisit per participar d’aquesta o d’altres sortides és la llicència federativa en vigor. El tràmit el fem des de l’entitat, al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé de forma presencial tots els dijous de 21.00 a 22.00h al nostre local del Pavelló Esportiu Municipal”.

Xavi Tió, president de l'AEM
Celebració dels 35 anys de l'Agrupació Excursionista de Martorell
Celebració dels 35 anys de l’Agrupació Excursionista de Martorell

Calendari definitiu de sortides 2019-20

Després de la sortida del 19 i 20 d’octubre a les Coves Meravelles i les ermites de Cardó, el club ja ha enllestit el calendari per tot el curs. En total, ha programat 15 sortides -10 del cicle d’iniciació i 5 del de senderisme- a 7 comarques catalanes i a l’Aragó: el Bages; el Berguedà; la Garrotxa; el Baix Camp; la Noguera; el Pallars Sobirà i la Ribagorça.

Cada primer o segon diumenge de mes s’organitza la sortida dominical del grup d’iniciació. “Són fàcils, bàsiques, de poc desnivell i no massa recorregut, per a gent que vol començar a caminar o reprendre l’excursionisme després d’un temps, pensades per a quasi tots els públics mínimament acostumats a caminar”, diu Tió. Pel que fa al grup de senderisme i muntanya, s’han programat 5 sortides entre març i juliol de 2020, en diumenges cap a finals de mes: “aquestes propostes ja tenen una mica més de nivell. Són més llargues de distància i de temps, i amb més desnivell. Per participar-hi, cal estar en forma i una mica acostumat a un mínim entrenament a la muntanya”.

Xavi Tió, president de l'AEM

Les sortides es fan en cotxes particulars. L’organització gestiona el número de vehicles necessaris segons els participants i comunica als inscrits lloc i hora de sortida.

Xavi Tió, president de l'AEM

Alguna de les sortides pot estar subjecta a algun imprevist o canvi i, per aquest motiu, el club aconsella fer-ne el seguiment al seu espai web, al Facebook o al Twitter.

Calendari de sortides de l’AEM 2019-20