L’Ajuntament arranja una vorera del carrer de Salvador Espriu al barri Illa Santacana

456

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora d’una de les voreres del carrer de Salvador Espriu, al barri de l’Illa Santacana. L’actuació consistirà en construir una nova vorera idèntica a la paral·lela que hi ha en el mateix carrer substituint les rajoles per una base de formigó i un traçat d’enjardinament.

Degut al creixement irregular de les arrels dels arbres les rajoles d’una de les voreres del carrer estaven malmeses i amb un cert desnivell que posava en perill la seguretat dels vianants. Aquesta actuació forma part dels treballs previstos en el programa de Treball als Barris 2015. Un grup de sis operaris d’un Pla d’Ocupació seran els encarregats d’executar les obres.

Aquests dies s’ha dut a terme l’enderroc de la vorera i s’ha ocupat l’espai d’aparcament en bateria de tot el carrer i l’espai en semibateria de dins la zona d’aparcament a tocar del camp de futbol de Les Carolines. La durada prevista de les obres és que s’allarguin fins a principis d’agost.

L’actuació no afectarà el desenvolupament de les activitats previstes a la festa del barri de l’Illa Santacana ja que es duran a terme al carrer de Sala i Ginebreda.