L’Ajuntament col·labora amb el projecte ‘Innobus 2016’ per a estudiants emprenedors

473

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell col·labora amb Innobus 2016, un projecte de recerca de talents, impulsat per Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat. L’estratègia és apropar als joves emprenedors a l’ecosistema empresarial de la comarca i beneficiar les empreses en la captació de talent.

Innobaix ha obert el període d’inscripció per participar en el nou programa de foment de la innovació a la comarca Innobus 2016, adreçat a joves universitaris aturats o amb feines temporals amb actitud emprenedora, motivats per la innovació i amb ganes de gaudir de l’experiència.

Els joves inscrits al projecte Innobus fara una ruta, durant dos matins, per visitar cinc grans empreses del Baix Llobregat + Visita a RDIT de la UPC, amb xerrades inspiradores on es llançaran els reptes a resoldre. També participaran de dues tardes de treball al Citilab de Cornellà de Llobregat amb mentors i d’un matí de presentacions de les respostes fetes pels participants a les empreses i al jurat per optar al premi (Start UpTraining + Sortida guiada d’Innovació).

L’autobús farà parada a cada Ajuntament participant de la comarca per la recollida del jove talent.

En finalitzar l’itinerari, els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea o prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

El programa permet definir un itinerari per desenvolupar el mateix projecte del jove, rebre el consell professional del tutor del projecte i de les empreses que es visiten, amb possibilitat de crear-hi aliances.

Inscripcions

Els joves interessats a participar, han d’inscriure’s abans del 15 de febrerde 2016 al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu s/n) entregant una còpia del seu Currículum Vitae o enviar-lo per correu electrònic a moliempresa@martorell.cat o a innobaix@innobaix.cat La participació en el programa és totalment gratuïta.