L’Ajuntament de Martorell acorda amb Sorea la donació de 10 tauletes digitals tàctils

481

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el representant de l’empresa Sorea, Sergi Pla, han signat un acord per a la donació de 10 tauletes digitals tàctils que es destinaran a les llars d’infants de Martorell, així com al tractament dels usuaris del Centre de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç (CDIAP).

Sorea, empresa prestadora del servei d’abastament d’aigua potable a Martorell, en la seva voluntat de col·laborar amb el municipi, ha realitzat la donació de 10 tauletes digitals tàctils, valorades en 2.800 euros en total. “Vuit tauletes es destinaran a realitzar activitats pedagògiques amb els nens i nenes de les llars d’infants i dues per a desenvolupar teràpies amb els usuaris del CDIAP, que atén nens i nenes de 0 a 6 anys amb trastorns del desenvolupament o risc de presentar-lo, juntament amb les seves famílies”, segons ha dit la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, qui també va ser present a la signatura del conveni.

Les noves tecnologies proporcionen una gran diversitat d’eines per a l’aprenentatge dels infants, aprofitant la receptivitat i les característiques de cada nen. Una d’aquestes tecnologies són les tauletes tàctils (tablets), mitjançant les quals, “a partir de diferents aplicacions i jocs, es pot de forma eficient: treballar l’atenció, la coordinació ull-mà, el vocabulari, l’aprenentatge de conceptes, la motricitat fina i el llenguatge; afavorir l’atenció compartida, la relació i interacció amb el terapeuta, i adaptar materials, jocs i activitats a l’entorn digital”, ha destacat la regidora.