L’Ajuntament de Martorell contracta 9 persones amb el pla d’ocupació ‘Treball als Barris’

368

L’Ajuntament, a través del Centre de Promoció Econòmica, ha posat en marxa aquesta setmana un nou pla d’ocupació municipal de millora de l’espai públic. El programa Treball als barris 2015, adscrit al projecte de la Llei de Barris, donarà feina durant 6 mesos a 9 persones de Martorell en situació d’atur, no perceptores de prestació. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

Els usuaris del nou pla d’ocupació han començat a treballar aquesta setmana i, durant 6 mesos, realitzaran actuacions de millora de l’espai públic amb la urbanització dels carrers i passatges amb prioritat invertida al barri de la Vila. Els llocs de treball que s’han cobert són 6 ajudants de brigada, 1 oficial de paleta, 1 oficial de pintor i 1 ajudant de pintor.

Els contractats prestaran els seus serveis durant sis mesos, des del 15 de febrer al 14 d’agost de 2016 amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres. Tanmateix hauran de fer formació professional obligatòria en riscos laborals, igualtat, medi ambient, autoempresa i recerca de feina dins el període de contractació.

Els participants del pla d’ocupació van realitzar, aquest dilluns, el curs de prevenció de riscos laborals obligatori impartit a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Programa “Treball als Barris”

El Pla d’Ocupació del programa “Treball als Barris”, adscrit al projecte Llei de Barris està impulsat i finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i gestionat per l’Ajuntament de Martorell. El programa està integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació és que les persones contractades puguin adquirir o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social, programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila.