L’Ajuntament de Martorell convoca una concentració aquest vespre ‘en defensa de la democràcia’

4338
Ajuntament de Martorell
Ajuntament de Martorell

L’Ajuntament de Martorell convoca una concentració, a les 20.00h, a la plaça de la Vila ‘en defensa de la democràcia i les llibertats’. La crida arriba després que la Guàrdia Civil s’hagi presentat aquest matí al Departament d’Economia i Hisenda, al d’Afers Socials i al de Governació, a més de les dependències de Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) i d’Atenció Ciutadana, en el marc de la macrooperació contra diversos organismes de la Generalitat de Catalunya.

Davant els fets esdevinguts els darrers dies, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha volgut expressar que “és una persecució en tota regla, per terra, mar i aire”. “Per mi, el valor més essencial de tots és el de la democràcia, que en definitiva s’expressa a través de les urnes. El sufragi universal, lliure i directe no ens el pot arrabassar ningú. Nosaltres l’únic que volem és poder exercir el nostre dret al vot, manifestar la nostra opinió política sobre el futur d’aquest país”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Tot ciutadà al món necessita un estat que el defensi i el protegeixi. Nosaltres tenim un estat que ens ataca. Jo vull un altre estat, que em protegeixi, em defensi, vetlli pels meus interessos i el meu benestar”. “Al segle XXI, en una societat occidental, moderna i democràtica, que és el que volem ser, aquests fet són impensables i lamentables”, ha dit.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell