L’Ajuntament de Martorell dinamitza el mercat local per garantir la continuïtat de les empreses del territori

327
Reempresa
Reempresa

El proper 27 de novembre, a les 10.00h, el Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa allotjarà la ‘Jornada de dinamització del mercat local Reempresa’, per tal de donar a conèixer aquest servei que vol garantir la continuïtat de les empreses del territori. La cita s’adreça a tècnics dels ajuntaments, així com gestories, assessories, gabinets d’advocats, economistes, associacions, agrupacions empresarials i de comerciants.

El Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. El servei ofereix un punt de trobada entre empresaris cedents i reemprenedors, així com un servei de consultoria i mediació integral en tot el procés de transmissió, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments amb l’objectiu de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

Actualment, Martorell disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins el Molí Empresa, on ofereix des de 2015 “assessoraments tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, LLuís Amat.

Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica

L’objectiu del Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

Durant l’acte es realitzarà una presentació del Reempresa als assistents amb un torn de preguntes per resoldre possibles dubtes. La jornada clourà amb un networking relacional entre els participants. Les persones interessades en assistir-hi han de formalitzar la inscripció en aquest enllaç o al telèfon 93 775 31 01.