L’Ajuntament de Martorell farà un seguit de millores als centres educatius públics aquest estiu

326

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la coordinadora de l’Àrea de Serveis d’Atenció a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, han visitat els centres educatius de Primària del municipi per a reunir-se amb els diferents directors i comprovar les millores que s’hi faran durant aquest estiu aprofitant l’aturada de l’activitat escolar. L’Ajuntament invertirà 257.877,84 € en un paquet de millores a les escoles al marge del manteniment habitual durant l’any.

Durant els mesos de juliol i agost, paletes, electricistes i pintors prendran el protagonisme als infants a les escoles de Martorell. En les properes setmanes i abans que s’iniciï el curs escolar, l’Ajuntament de Martorell ha dissenyat un programa de millores als centres educatius a petició de les propis equips directius de les escoles.

L’alcalde Fonollosa explica que “des de l’Ajuntament impulsem un programa de reforma de totes aquelles millores que històricament estan pendents a les escoles i que aprofitem l’estiu per a executar-les. Ens hem reunit amb els diferents directors dels centres per atendre les seves peticions i executarem aquelles que són més prioritàries”.

Entre les actuacions previstes les més destacades són la instal·lació d’un ascensor a l’Escola Els Convents; la remodelació de la pista poliesportiva de l’Escola Vicente Aleixandre; la millora dels lavabos a l’Escola Juan Ramon Jiménez o el pintat d’aules a l’Escola Lola Anglada.