L’Ajuntament de Martorell modernitza la imatge corporativa amb un disseny simple però visual

720

L’Ajuntament de Martorell estrena nova imatge corporativa amb un disseny de gran impacte visual que combina simplicitat, modernitat i institucionalitat. Envoltant l’escut amb un cercle, el nou disseny reforça la marca municipal. La nova identitat corporativa s’anirà introduint progressivament en tots els documents, la publicitat i altres aplicacions produïdes per l’administració local.

La regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, explica que la nova imatge “modernitza els diferents dissenys que hi ha hagut anteriorment, però sense perdre la institucionalitat de l’escut de Martorell”. La proposta encercla l’escut amb un punt que, segons la situació, es podrà reproduir en positiu o negatiu, és a dir, amb el fons blanc o negre. Riera destaca que, com tot element de disseny, pot agradar més o menys, però que no hi ha dubte que és una imatge “potent i, alhora, elegant”.

Per al desenvolupament de la nova imatge de la corporació municipal s’ha elaborat un manual que explica com cal aplicar-la correctament en cada cas. Per la regidora de Comunicació “la introducció de la nova imatge també permetrà posar ordre en la combinació del logotip de l’Ajuntament amb altres logotips d’equipaments, serveis o activitats municipals”. Així, en els casos ens els quals hagin de conviure més d’un logotip, el cercle amb l’escut de l’Ajuntament anirà acompanyat d’un altre cercle amb el logotip del servei o l’activitat.

La nova imatge s’anirà introduint progressivament des d’aquests primers dies del mes d’agost. La publicitat de la Festa Major ja s’ha fet en base a aquest nou disseny i poc a poc s’aniran adaptant els diversos documents i publicitat que elabora l’Ajuntament; els elements digitals, com ara les pàgines web, el portal de la transparència o les xarxes socials, o la retolació dels edificis municipals. També és previst crear un espai al web municipal on es penjaran els diversos logotips de la nova imatge i el manual d’identitat corporativa perquè les entitats que necessitin incorporar-los als cartells de les seves activitats se’ls puguin descarregar.