L’Ajuntament de Martorell ofereix un nou servei gratuït de wi-fi social als ciutadans

358

Des d’aquesta setmana Martorell compta amb dos punts de connexió gratuïta de wi-fi social al carrer: la plaça de la Vila i la plaça de les Cultures. Els martorellencs poden gaudir d’una connexió fluïda i senzilla d’accés a internet a través de wi-fi. Aquest servei es pot utilitzar de dilluns a diumenge, de 8.00 a 22.00 hores i de dues hores de durada gratuïtes. El wi-fi social s’afegeix al desplegament del 100% de les llars i pol·lígons industrials de la fibra òptica i 4G que s’ha desenvolupat en aquesta legislatura.

La connexió gratuïta de wi-fi social a Martorell és a través de Facebook o per formulari. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa, explica que “des de l’administració hem de facilitar al màxim l’accés a les noves tecnologies als ciutadans i fem un pas més amb el servei de wi-fi social. Inicialment hi ha dos punts de connexió i properament s’incrementaran a un màxim de sis”.

Els martorellencs ja es poden connectar a la plaça de la Vila i la plaça de les Cultures. El servei es troba en període de prova.

La fibra òptica i 4G

El desplegament de fibra òptica i 4G a Martorell ha permès que tots els habitatges i les empreses del municipi disposin de fibra òptica. Fonollosa ha assegurat que “en aquesta legislatura, a més d’aquest servei, hem posant en marxa el desplegament de la fibra òptica i 4G que ens permet situar-nos com un municipi de referència tecnològica i un salt qualitatiu que posa Martorell en primer lloc de la sortida de la crisi”.